The Broiler Room
The Broiler Room
+
+
+
+
+
+
+
arkitekcher:

The Cannon House  |  Domaine Public ArchitectsVisualization - Sérgio Merêces Location: Tulum, Mexico 
- A client’s desire for an expansive outdoor program allows for contextual integration within its larger site, while maximizing the benefits of potential environmental strategies. By elevating all primary functions, the ground floor is liberated from all construction. It is transformed into an expansive lush garden, an extension of the Mexican jungle. The elevated program is punctuated by a series of small courtyards, where coconut trees mimic the surrounding flora. Natural shading, rain protection and natural ventilation are hence maximized. Also programmatic differentiation is achieved enabling a unique varied visual experience from the different parts of the house.
arkitekcher:

The Cannon House  |  Domaine Public ArchitectsVisualization - Sérgio Merêces Location: Tulum, Mexico 
- A client’s desire for an expansive outdoor program allows for contextual integration within its larger site, while maximizing the benefits of potential environmental strategies. By elevating all primary functions, the ground floor is liberated from all construction. It is transformed into an expansive lush garden, an extension of the Mexican jungle. The elevated program is punctuated by a series of small courtyards, where coconut trees mimic the surrounding flora. Natural shading, rain protection and natural ventilation are hence maximized. Also programmatic differentiation is achieved enabling a unique varied visual experience from the different parts of the house.
arkitekcher:

The Cannon House  |  Domaine Public ArchitectsVisualization - Sérgio Merêces Location: Tulum, Mexico 
- A client’s desire for an expansive outdoor program allows for contextual integration within its larger site, while maximizing the benefits of potential environmental strategies. By elevating all primary functions, the ground floor is liberated from all construction. It is transformed into an expansive lush garden, an extension of the Mexican jungle. The elevated program is punctuated by a series of small courtyards, where coconut trees mimic the surrounding flora. Natural shading, rain protection and natural ventilation are hence maximized. Also programmatic differentiation is achieved enabling a unique varied visual experience from the different parts of the house.
+
+
+
+
+
+
+
+